Selecteer een pagina

Gratis Corona melding WordPress website

voor lokale ondernemers

GRATIS CORONA MELDING OP JOUW WEBSITE

Beste lokale ondernemers in Amsterdam en daarbuiten. De impact van Covid-19 op (lokale) ondernemers is groot. Wij willen helpen! Ook al is het maar een kleine bijdrage.

Wij zijn al 7 jaar WordPress experts en zetten GRATIS een coronamelding op jouw WordPress website, zodat jij je klanten kunt informeren over de huidige situatie zonder daar moeite voor te doen.

Voorbeelden tekst coronamelding

Wat je in de coronamelding zet, hangt natuurlijk af van wat soort onderneming je hebt en wat de RIVM richtlijnen daarvoor zijn. Je kunt bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen denken.

“Maatregelen Coronavirus”

Beste klanten, wij zijn nog open.”

“Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen.”

“Onze winkel is tot xx gesloten vanwege het coronavirus.”

“Wij hebben andere openingstijden.”

“Je kunt bij ons afhalen.”

“Wij kunnen producten opsturen / langsbrengen.”

“Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM

 

Inspiratie:

Onderaan vind je meer voorbeelden van bedrijven met een melding over het coronavirus op hun homepage.

Voorbeeld Corona melding op website als pop-up

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen, is mij een mailtje te sturen naar stephanie@minturn.nl met onderstaande informatie.

 

Aanleveren:

1. Een inlog van website (uitleg hoe je een nieuwe inlog aanmaakt)
2. De exacte tekst die je in de melding wilt.
3. Eventueel e-mailadres, telefoonnummer, Facebook of Instagram noemen, als je wilt dat mensen makkelijk contact met je kunnen opnemen. (Of juist melden dat je dat liever niet wil vanwege de drukte)

Wij doen de rest. We gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Ps. Wij gaan altijd vertrouwelijk met gegevens om. Er zitten echt geen kosten of andere ongein aan verbonden. Stel gerust je vragen aan mij via stephanie@minturn.nl of stuur een whatsappje naar 06 46 033 933.

 

Please share als je ook een lokale ondernemer in jouw omgeving hebt die graag een melding op zijn of haar website nodig wil. Stay safe en strong, mensen! ♥️🔥

Meer weten over wie ik ben? Volg @byminturn of @amsterdamwalks op Instagram, lees meer over mij op Over ons, bekijk voorbeelden van ons werk of zoek mij op op LinkedIn.

Voorbeelden Corona melding

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van websites die een corona-melding hebben (niet allen zijn door ons gemaakt). Bedoelt ter inspiratie voor de tekst die je kunt schrijven. Let hierbij op de richtlijnen van het RIVM, de tekst in deze afbeeldingen kan inmiddels gewijzigd zijn. De melding die wij bouwen, komt in de vorm van een overzichtelijke en goed leesbare pop-up op jouw website, zoals het voorbeeld bovenaan deze pagina.

Minturn WhatsApp
Minturn WhatsApp