Selecteer een pagina

WordPress Websites bouwen sinds 2013

Ik richtte mijn onderneming Minturn op in februari 2013.

Dat was niet gepland, maar gebeurde gewoon. Tijdens mijn Master Corporate Communication aan de Universiteit van Amsterdam ging mijn interesse al veel uit naar consumentengedrag en de manier waarop bedrijven hun verhalen vertellen.

Aan het einde van mijn studie kreeg ik een aantal opdrachten op het gebied van social media en online marketing in mijn schoot geworpen. Dus toen ik eenmaal afstudeerde, lag de volgende stap voor de hand (al zag ik dat zelf niet direct) en startte ik mijn eigen bedrijf Minturn.

Eigenlijk direct vanaf het begin werd onze core business WordPress websites bouwen en ondernemers helpen met online groeien. We werken inmiddels al jaren met veel plezier aan zowel kleine als grote WordPress projecten en hebben een uiteenlopende verscheidenheid aan klanten. De diversiteit, de leercurve en de mooie ondernemers die ik elke keer weer leer kennen, maken dit werk nog steeds tot de allermooiste ‘baan’ ter wereld.

Kan ik ook wat voor jouw prachtige bedrijf betekenen? Neem vooral even contact met mij op!

De naam Minturn

Als je Minturn in Google typt, blijkt het een klein stadje in Colorado te zijn, maar onze naam heeft een heel andere oorsprong.

Minturn is de tweede naam van Edie Sedgwick, beter bekend als de muze van Andy Warhol. Naast actrice en fotomodel, was zij in de jaren ‘60 een stijlicoon die met haar eigenheid veel invloed had op de laatste trends. Ondanks de moeilijkheden in haar leven had Edie veel lef en een ongekende creativiteit.

Zij vormt een grote inspiratiebron, waardoor ik niet lang na hoefde te denken over de naam van mijn bedrijf. Mijn logo verwijst inmiddels niet meer naar Edie, maar de naam blijft!

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Stephanie.

Eigenaar van Minturn, waar ik samen werk met mijn partner Dominique.

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en hou van mijn stad. Maar ook gek op reizen en de wereld zien. Ik heb gewoond in Barcelona, New York, Ghana en inmiddels alweer jaren neergestreken op de Wallen in hartje Amsterdam.

Ik studeerde zowel Cultuur- als Communicatiewetenschappen. Dat waren best 2 uitersten, maar voor mij een uitstekende match. Een brede blik en veel interesses houd je scherp. En dat helpt mij vaak oplossingsgericht en efficiënt te denken.

Ik houd van de diversiteit in het leven en van mooie authentieke ervaringen.

Daarom ben ik ook enorm fan van mijn werk, het bouwen van websites en uitvoeren van online marketing strategieën. Elke keer werk ik met klanten uit andere branches, maar altijd met dezelfde tomeloze inzet en hart voor de zaak.

Minturn WhatsApp
Minturn WhatsApp