Selecteer een pagina

Over Ons

Websites bouwen sinds 2013

 

Ik richtte mijn onderneming Minturn op in februari 2013. Tijdens mijn Master Corporate Communication aan de Universiteit van Amsterdam ging mijn interesse veel uit naar consumentengedrag en de manieren waarop bedrijven op inspirerende en interactieve wijze hun verhalen vertellen.

And so it happened, kreeg ik aan het einde van mijn studie ik een aantal opdrachten op het gebied van social media en online marketing. Toen ik eenmaal afstudeerde, lag de volgende stap voor de hand (al zag ik dat zelf niet direct) en startte ik mijn eigen bedrijf Minturn.

Al snel werd onze core business WordPress websites bouwen en ondernemers helpen met groeien online. We werken vaak met vast team van specialisten aan kleine en grote projecten, met een uiteenlopende verscheidenheid aan klanten. De diversiteit, de leercurve en de mooie mensen die ik elke keer weer leer kennen, maken dit werk nog steeds tot de allermooiste ‘baan’.

Kan ik ook wat voor jouw mooie bedrijf betekenen? Neem vooral even contact met mij op!

De naam Minturn

Als je Minturn in Google typt, blijkt het een klein stadje in Colorado te zijn, maar onze naam heeft een heel andere oorsprong.

Minturn is de tweede naam van Edie Sedgwick, beter bekend als de muze van Andy Warhol. Naast actrice en fotomodel, was zij in de jaren ‘60 een stijlicoon die met haar eigenheid veel invloed had op de laatste trends. Ondanks de moeilijkheden in haar leven had Edie veel lef en een ongekende creativiteit.

Zij vormt een grote inspiratiebron, waardoor ik niet lang na hoefde te denken over de naam van mijn bedrijf. Mijn logo verwijst inmiddels niet meer naar Edie, maar de naam blijft!

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Stephanie.

34 jaar, geboren en getogen in Amsterdam. Maar gek op reizen en de wereld zien. Ik heb gewoond in Barcelona, New York en Ghana.

Ik studeerde zowel Cultuurwetenschappen als Communicatie. Voor de een lijken dat misschien uitersten, maar voor mij houdt een brede blik en (héél) veel interesses je juist scherp. En dat helpt mij vaak oplossingsgericht en efficiënt te denken.

Ik kan daarom net zo genieten van een chique restaurant of een rooftop bar als van een avond meezingen in Café Lowietje (waar wij ook de website voor mochten maken <3) of op het Jordaan Festival.

Ik houd van de diversiteit in het leven en van mooie authentieke ervaringen.

Ik houd daarom ook enorm van mijn werk, het bouwen van websites en uitvoeren van online marketing strategieën. Elke keer werk ik met klanten uit andere branches, maar altijd met dezelfde tomeloze inzet en hart voor de zaak.

Minturn WhatsApp
Minturn WhatsApp