Selecteer een pagina

Zoek je een leuke stage in Amsterdam in een jonge, inspirerende omgeving? We’ve got it! Minturn zoekt een marketing & social media stagiair! Minturn is een jonge en ondernemende start-up die zich sinds 2013 richt op alles wat er op het web gebeurt. Is social media jouw ding, schrijf je overtuigende blogs en webteksten, heb je een beetje grafisch inzicht óf ben je een WordPress fan? Dan zoeken we jou! Vanaf april 2016 hebben wij namelijk weer plek voor een gezellige social media & marketingtijger.

Wat ga je doen:

 • Opzetten, onderhouden & verbeteren van social media kanalen voor verschillende klanten. Onze klanten zitten in allerlei soorten branches, wat uiteen loopt van reizen en lifestyle tot luxe-artikelen en consultants. Ook de kanalen verschillen per klant: Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Linkedin.
 • Schrijven van content voor websites. Dit kan gaan om professionele webteksten, inspirerende blogs of social media posts. Elke klant heeft andere behoeftes, dus geen dag is hetzelfde.
 • Afbeeldingen maken voor social posts en blogs. Bij een post of een blog is de visuele component vanzelfsprekend van net zo groot belang als de tekst zelf. Daarvoor moeten er aantrekkelijke afbeeldingen gezocht, gekocht, aangepast en gemaakt worden. Hoe je ze maakt (Photoshop, Illustrator, Picasa, Canva et cetera), bepaal je zelf zolang de kwaliteit en visuele aantrekkingskracht maar goed is.
 • Content marketing en social media zijn je hoofdtaken. Als je zelf talent en interesse hebt in één van de andere gebieden waar wij in werken, ben je vrij om je daar verder in te ontwikkelen. Wil je een WordPress topper worden, of een SEO expert? Het kan allemaal! Ook kun je je ontplooien op sales gebied indien je klanten wilt binnenhalen, dit is echter absoluut geen vereiste.
 • We kijken naar waar jouw talenten liggen en begeleiden je all the way. Het gaat er dus niet om of je iets wel of niet kan, maar of je het wil leren.

Past deze vacature bij jou en lijkt het je leuk om je eigen ideeën en talent te ontplooien op het gebied van social media en online marketing? En dat in een gezellige en inspirerende start-up omgeving? Solliciteer!

Stage voor minimaal 4 maanden mét stagevergoeding. Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar Stephanie Scholte via stephanie@minturn.nl of bel direct naar 06-46033933.

Minturn zoekt stagiair

Vereisten

 • Je bent groot fan van Social Media
 • Jouw Nederlands is uitstekend
 • Schrijft aantrekkelijke teksten, of het nou om overtuigende verkoopteksten, inspirerende blogs of unieke tweets gaat
 • Hebt inzicht in wat een afbeelding tot een aantrekkelijke eyecatcher voor de juiste doelgroep maakt en kunt die ook zelf vinden, bewerken of ontwikkelen. Grafische vormgeving is zeker een pré (als je helemaal geen schrijftalent bent, maar wel echt een grafische topper, kun je ook solliciteren)
 • Hebt inzicht in het kiezen van de juiste toon, look & feel en communicatievorm in verschillende branches: van lifestyle tot consultants en van reizen tot luxeproducten
 • Bent leergierig, gedreven, passievol, accuraat en uniek
 • Voert taken zelfstandig uit, stelt vragen wanneer je iets niet weet en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert

 • Hebt humor en bent slim. Wat je nog niet kan, leer je gewoon (met begeleiding uiteraard).
 • Pré: je houdt van een start-up omgeving! Minturn is gevestigd op http://www.starthubovertoom.nl/ samen met veel andere innovatieve start-ups.

Minimaal opleidingsniveau: HBO / WO
Studierichting(en): Communicatie, Marketing, Design
Stageperiode: 4 tot 6 maanden
Stagevergoeding: €200
Startdatum: 1 april 2016

Minturn WhatsApp
Minturn WhatsApp