Selecteer een pagina

Insta Links

Your Go-To Insta Links

Hey, leuk dat even komt koekeloeren! Hieronder vind je de links uit mijn Instagram posts.

Vraag aan mij?

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Stephanie.

34 jaar, geboren en getogen in Amsterdam. Maar gek op reizen en de wereld zien. Ik heb gewoond in Barcelona, New York en Ghana.

Ik studeerde zowel Cultuurwetenschappen als Communicatie. Voor de een lijken dat misschien uitersten, maar voor mij houdt een brede blik en (h√©√©l) veel interesses je juist scherp. En dat helpt mij vaak oplossingsgericht en effici√ęnt¬†te denken.

Ik kan daarom net zo genieten van een chique restaurant of een rooftop bar als van een avond meezingen in Café Lowietje (waar wij ook de website voor mochten maken <3) of op het Jordaan Festival.

Ik houd van de diversiteit in het leven en van mooie authentieke ervaringen.

Ik houd daarom ook enorm van mijn werk, het bouwen van websites en uitvoeren van online marketing strategie√ęn. Elke keer werk ik met klanten uit andere branches, maar altijd met dezelfde tomeloze inzet en hart voor de zaak.

Mooie woorden van mooie mensen..

Stephanie heeft een verfrissende kijk op zaken en kan zich snel in de materie en de vraagstukken inlezen. Ook onze buitenlandse leveranciers zijn onder de indruk van haar aanpak. Wij hopen dat zij ons nog lang van dienst kan zijn.

Directeur van een Security Software bedrijf

Stephanie heeft een enorme werklust en specifieke kennis in huis. Ze is voor mijn bedrijf een vaste waarde voor onze Communicatie en weet waanzinnige websites te maken.

Eigenaresse Champagne webshop

Stephanie van Minturn heeft voor ons een prachtig nieuwe website gemaakt en doet voor ons ook de Social Media. Dit alles doet zij met veel passie en inleving waardoor zij van grote waarde is voor ons bedrijf en zeker een aanbeveling is!

Eigenaar reisorganisatie

Ja, ik wil..

14 + 10 =

Neem contact op

Heb je een vraag voor mij of wil je meer weten over wat wij doen? Stuur mij gewoon een appje via de groene buttons of een mailtje! En neem vooral even een kijkje op onze portfoliopagina of geef me een like op Instagram.

Minturn WhatsApp
Minturn WhatsApp